al contingut a la navegació Informació de contacte

Tercera edició del Programa d’Habilitats Parentals del Consell Comarcal de la Noguera

DIMECRES 06 FEBRER 2019

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha impartit la tercera edició del Programa d’Habilitats Parentals, en el qual han participat un total de 5 famílies amb infants de 6 a 10 anys. Aquest programa s’ha estructurat en 12 sessions de 2 hores de durada. En dos de les sessions van participar els fills i les filles i s’hi va treballar la comunicació eficaç i l'organització quotidiana de la vida familiar.

Aquest programa ofereix eines als pares i mares per manejar situacions quotidianes amb els seus fills/es, i alhora potencia aspectes decisius en la generació de les dinàmiques i relacions familiars. Els pares i mares hi adquireixen estratègies personals, emocionals i educatives que els permeten implicar-se d’una manera eficaç en la construcció d’una dinàmica de convivència familiar positiva i en el desenvolupament de models parentals adequats per a infants i joves. 

L'equip dels Serveis Socials valora positivament aquesta formació i ja s’està treballant en noves edicions a nivell de comarca.