al contingut a la navegació Informació de contacte

Una vintena d’empreses participen a la jornada “Va de Networking a l’Urgell i la Noguera!”

DIJOUS 16 JUNY 2022

El 15 de juny de 2022 va tenir lloc la Jornada “Va de Networking a l’Urgell i la Noguera!” al viver d’empreses CEI de Tàrrega, en la qual van participar una vintena de firmes i negocis d’ambdues comarques.

Amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i de la Noguera facilitant aliances, la sessió ha estat un espai de trobada entre persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer. L’empresa Tàctica 360 ha dinamitzat la trobada, i les persones assistents han pogut compartir les seves experiències i ampliar la xarxa de contactes professionals, obrint la possibilitat de generar noves oportunitats de negoci. La sessió ha estat clausurada per la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, Núria Robert. 

Aquesta activitat s’emmarca dins les sessions de networking que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través de l’àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria, GlobaLleida.