Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS LEADER 2016

DIJOUS 28 GENER 2016

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUTS D'AJUTS LEADER 2016

Fins al 21 de març estarà oberta la convocatòria d’ajuts LEADER Ordre ARP/8/2016, de 21 de gener, per tal de que es puguin presentar les sol·licituds d’ajut.

 

Els ajuts Leader estan destinats a fomentar la diversificació de les economies rurals i tenen com a finalitat el foment de la realització de inversions que generin activitat econòmica amb accions adreçades a fomentar la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, a establir polítiques especifiques per als joves del món rural, que fomentin el seu arrelament i desenvolupament econòmic i social, a promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals i estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Poden se beneficiaris persones físiques i jurídiques (microempreses, pimes, cooperatives, associacions o fundacions, excepte les empreses de producció agroalimentària) que realitzin inversions per a la creació, ampliació i millora de la seva empresa i les entitats públiques. En el territori del GAL Noguera-Segrià Nord (tots els municipis de la comarca de La Noguera i els municipis d’Alfarràs, Alguaire, Almenar, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca, de la comarca del Segrià).

El pressupost en aquesta convocatòria i per aquest territori és de 642.269,84 euros, confinançat en el 57% pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el 43% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER)

 

Document Actions