Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria 2020 dels ajuts Leader per a la creació, ampliació i millora d'empreses

El termini màxim per presentar la sol·licitud és el 30 de novembre de 2020.
Sessions informatives sobre com tramitar els ajuts Leader
Sessions informatives sobre com tramitar els ajuts Leader

DIMARTS 20 OCTUBRE 2020

Les persones físiques o jurídiques interessades a crear, ampliar o millorar el seu negoci ja poden sol·licitar les subvencions Leader, i el termini màxim per presentar la sol·licitud és el 30 de novembre de 2020.

Els ajuts, gestionats pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, corresponen als municipis de la Noguera i sis municipis del Segrià nord: Alfarràs, Alguaire, Corbins, Vilanova de la Barca, la Portella i Almenar. Aquets ajuts estan orientats a empreses, emprenedors i emprenedores que vulguin invertir empresarialment en negocis de serveis, turístics, de transformació agroalimentària, comerços, serveis a la població i indústries. Les inversions subvencionables inclouen obra civil i instal·lacions, equipaments, maquinària i mobiliari i honoraris tècnics de projectes d'execució d'obra. L’import mínim de la inversió elegible que es realitza ha de ser de 12.000 euros sense IVA i l’import de l’ajust pot oscil·lar entre un 20% i un 40% de les despeses elegibles.

Des del GAL Noguera Segrià nord s’estan realitzant diverses sessions informatives online. Les dates previstes per a les següents sessions són el 23 d’octubre de 2020 a les 10.00h, el 2 de novembre de 2020 a les 12.00h i el dia 11 de novembre de 2020 a les 10.00h. Les persones interessades poden realitzar la inscripció a través de l’apartat “Sessions informatives ajuts Leader” de la pàgina web www.noguerasegrianord.cat. A través de la pàgina web també es pot consultar la resolució, les bases dels ajuts o la documentació que cal presentar.

Els ajuts del programa Leader estan cofinançats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Aquest programa té com a objectiu fomentar la diversificació econòmica i el desenvolupament en els territoris rurals, amb la creació, ampliació i millora de les activitats econòmiques, per mantenir les característiques del món rural i a la vegada millorar la seva qualitat de vida.

Per a qualsevol consulta poden enviar un correu electrònic a leader@noguerasegrianord.cat o bé trucar al 973 448 933.

Document Actions