Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada: Lideratge juvenil en l'empresa rural

DIMECRES 04 NOVEMBRE 2015

 La jornada del dia 12 de novembre preveu treballar el lideratge en l'empresa rural, amb l'objectiu de poder treure el líder que tothom porta dins.

Cartell de la jornada Lideratge

Un líder mou un projecte, diversos líders, fan que els projectes s'impulsin els uns als altres i augmentin així les seves possibilitats d'èxit.


En els territoris rurals com el nostre, no hi ha projectes de masses, sinó que hi ha projectes que són la suma de diversos projectes petits,  aquesta característica es la que ens dona la vitalitat i la identitat com a territori, i d'aquí la importància de poder donar eines als líders que tenim en el present, els empresaris, i la de preparar als lider del futur, els joves.
Amb aquesta jornada s'intentarà motivar als joves  per tal que liderin projectes que contribueixin al seu desenvolupament món rural, i els motivi a retornar.

En els territoris rurals es necessiten de joves capaços de liderar el seu projecte, ja que el desenvolupament dels territoris rurals s'aconseguirà amb la suma de diferents projectes liderats per gent del territori, i que s'ajudin els uns als altres per poder així aconseguir un desenvolupament econòmic i social òptim per a les poblacions rurals. 

Document Actions