Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada novetats fiscals 2017

DIMARTS 31 GENER 2017

Empreses del territori del GAL Noguera-Segrià Nord milloren la seva gestió fiscal

Més de trenta empreses han participat en la jornada formativa "Novetats fiscals per al 2017" organitzada pel Consorci GAL Noguera - Segrià Nord, que gestiona els ajuts Leader, dins del projecte Start Up Rural finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El Sr. J. R. Viaña ha explicat les novetats fiscals del 2017 i ha fet un repàs de les diferents despeses deduïbles en el marc d’una activitat econòmica. A més, ha incidit en la fiscalitat de les cases de turisme rural i les característiques dels dos tipus de tributació possibles.

Tot seguit la gerent del GAL, Sra. G. Cortada, ha informat sobre l’eina Retorna i els ajuts Odisseu que fomenten el retorn del talent al món rural, i també ha explicat els ajuts Leader per crear, ampliar i millorar empreses.

En acabar la sessió, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, que també ho és del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, ha agraït als assistents la participació en la jornada, i ha remarcat que el seu interès per millorar la seva feina sempre beneficia el territori, i els ha ofert la col·laboració del Consell Comarcal i del GAL Noguera Segrià-Nord.

NOVETATS FISCALS 2017

Document Actions