Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades per a emprenedors i empresaris 2015

DIVENDRES 30 OCTUBRE 2015

El proper dia 4 de novembre comença una nova edició del projecte "Arranca: emprenedoria juvenil", un cicle de jornades adreçat a joves i empresaris/àries de la Noguera per fomentar la capacitat emprenedora dels participants i potenciar les seves iniciatives.

El projecte Arranca està organitzat per l'Oficina Jove de la Noguera i el Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, amb el suport del Departament d'Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació i del Consell Comarcal de la Noguera. 
En aquesta edició s'han programat 4 jornades totes encaminades a capacitar el jovent i l'empresariat de la comarca per tal de poder liderar els projectes econòmics del territori.
La primera, el dia 4 de novembre a les 17.00 h a Lapallavacara, és un taller per descobrir i potenciar les habilitats emprenedores dels participants i que els permetin desenvolupar i millorar la seva iniciativa.
La jornada del dia 12 de novembre preveu treballar el lideratge en l'empresa rural amb l'objectiu de poder aflorar el líder que tothom porta a dins. En els territoris rurals, com el nostre, no hi ha grans projectes de masses, sinó que és la suma de tots els petits projectes allò que ens dóna la vitalitat i la identitat com a territori. D'aquí la importància de poder donar eines per aconseguir-ho als líders del present, als empresaris, i preparar els líders del futur i els joves.
La tercera jornada està vinculada amb la propera la convocatòria dels ajuts Leader per a inversions en la creació i consolidació d'empreses en el territori rural. Es farà el dia 25 de novembre i tractarà la fiscalitat del creixement empresarial per tal que els empresaris i els emprenedors de la Noguera i dels municipis d'Alguaire, Alfarràs, Almenar, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca tinguin la màxima informació pel que fa referència a les inversions.
Per cloure el projecte Arranca, el dia 10 de desembre s'ha programat una jornada de visites a diverses empreses del territori, en la qual joves i empresaris tindran l'oportunitat de conèixer-se més estretament i de compartir experiències. 
Per assistir a les jornades és convenient inscriure's a l'Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 447 570 - noguera@oficinajove.cat) o al Consell Comarcal de la Noguera - Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 / extensió 3 - leader@noguerasegrianord.cat). 
La inscripció pot ser per a totes les sessions o sessions independents. 
Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Document Actions