al contingut a la navegació Informació de contacte

El director de l’Agència Catalana de la Joventut visita els camps de treball de la Noguera

DIMECRES 24 JULIOL 2019

El dimecres 24 de juliol de 2019 el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Francesc Poch, ha visitat els diferents camps de treball que es fan a la Noguera aquest estiu.

La visita ha començat a primera hora al Casal d’Estiu de Bellcaire d’Urgell organitzat pel Centre d’Esplai Farigola; després ha visitat el casal de vacances organitzat per l'Ajuntament de Balaguer a Lapallavacara, i a Albesa el casal de vacances organitzat per l’Ajuntament d’Albesa gestionat per l’Associació Alba. Cap a migdia s’han traslladat a Castelló de Farfanya, on han visitat el camp de treball organitzat per l’Associació Catalana de Lleure Formatiu.

Durant el matí, han acompanyat F. Poch el president i la vicepresidenta de Consell Comarcal de la Noguera, Sr. Miquel Plensa i Sra. Anna Maria Calvís, la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Sra. Esperança Casas, i tècnics de l'Oficina Jove de la Noguera i dels ST de Joventut a Lleida, a més de representants municipals de cada poble que han visitat.

La jornada ha acabat amb un dinar conjunt amb els nois i noies participants al camp de treball de Castelló de Farfanya.

Aquest estiu a la Noguera s’han comptabilitzat 69 activitats de lleure juvenil, entre elles 4 camps de treball, amb els quals la Noguera és la comarca de la demarcació de Lleida que n’ha organitzat més.

La visita d’avui incloïa el camp de treball de Castelló de Farfanya, amb 16 participants i 5 monitors. Els altres són els de Penelles, el de Balaguer i el de Montgai, tots tres amb 15 participants cadascun i 2 monitors com a mínim.