al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove de la Noguera posa en marxa l’Esquiada Jove a Port Ainé

DIMARTS 22 GENER 2019

 L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha obert aquesta setmana les inscripcions per apuntar-se a la primera Esquiada Jove a Port Ainé, una sortida per a joves d’entre 18 i 29 anys el proper 16 de febrer.

L’Esquiada Jove de l’Oficina Jove tindrà un preu de 45 euros i ho inclourà tot: autocar d’anada i tornada, forfet d’un dia, assegurança a pistes, dinar bufet, lloguer del material d’esquí i dos hores de monitor. La sortida serà des de l’Estació d’Autobusos de Balaguer, a les 7.00 h.

Les inscripcions es poden fer efectives online, omplint un formulari disponible al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat). El termini per apuntar-se a l’Esquiada Jove finalitzarà el proper 10 de febrer. Les places són limitades.

L’activitat té com a objectiu fomentar hàbits saludables a través de la pràctica d’esports d’hivern i promoure la relació entre el jovent de la comarca de la Noguera. L’Oficina Jove reprèn així un projecte que havia deixat d’organitzar des de feia uns anys i que ara torna a prendre forma amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Noguera. Es dona la circumstància que el Consell Esportiu de la Noguera també organitza una esquiada prevista pel proper mes de març a la mateixa estació lleidatana, orientada en aquest cas a menors d’edat.