al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove de la Noguera posa en marxa un taller d’autodefensa feminista

És una de les propostes del jovent de la comarca recollides a través d'enquestes de l'OJN a les xarxes socials.

DIMARTS 06 ABRIL 2021

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera organitzarà el proper dissabte 24 d’abril la primera edició d’un taller d’autodefensa feminista al claustre del mateix Consell Comarcal. El taller, de caràcter presencial i d’una durada de tres hores i mitja, té l’objectiu d’aprendre “un seguit de tècniques físiques i psicològiques que ens ensenyin a reafirmar-nos en les nostres decisions i ens ajudin a sortir il·leses en situacions de perill”, segons afirma la formadora que s’encarregarà d’impartir-lo, Paula Ibáñez Camprodon. El taller d’autodefensa feminista, dirigit exclusivament a dones, no només consisteix a aprendre a defensar-se de possibles agressions físiques sinó també a estimar-se una mateixa, perdre la por, crear autoconfiança i generar autoconsciència vinculada al fet de no permetre cap tipus d’agressió.

El taller respon a una de les propostes de les persones joves de la comarca sorgides arran d’un seguit d’enquestes impulsades per l’Oficina Jove de la Noguera a través de les seves xarxes socials per detectar les necessitats del jovent de la comarca. El dia de la sessió és recomanable portar roba còmoda i una tovallola o una estoreta per asseure’s a terra.

El taller està finançat per l’Oficina Jove de la Noguera i per aquest motiu té un cost de només 5 euros, que també inclou un paquet regal amb material i productes de l’Oficina Jove. Les places per inscriure’s al curs són limitades. Per formalitzar la inscripció caldrà dirigir-se a la seu de l’Oficina Jove, ubicada a la primera planta de l’edifici Lapallavacara de Balaguer. Per a més informació, truqueu al tel. 973 44 75 70 o contacteu al c/e oficinajove@ccnoguera.cat.