al contingut a la navegació Informació de contacte

Ruta de les paraules i els murals de Montgai

Les paraules són protagonistes a Montgai. Apareixen bellament escrites a les façanes i murs de la població. I no estan escollides a l’atzar. Els propis veïns i veïnes les han triat responent a aquesta pregunta: "Com definiries el teu poble?" Les seleccionades poden llegir-se ara per tota la població com si es tractés d’un llibre obert, el llibre que defineix Montgai, un poble de màgia, sabó, inspiració, família, saviesa, tradició, treball, futur... i fins a una trentena de mots que l’artista d’street art Swen Schmitz s’ha encarregat de donar vida.

A més a més a Montgai hi ha més d’una desena de murals repartits per tot el poble. Els murals són d’estils ben diferents! Fets amb pintura plàstica, esprai, collage...  A continuació hi ha un mapa que indica on és cada obra i a quin artista pertany.

Distància: 2,2 km

Dificultat: recorregut pla i de fàcil accés. Apta per a famílies i persones amb mobilitat reduïda.

Localització: les paraules de Montgai es poden descobrir en una ruta que permet conèixer d’una manera original bona part del poble.

Dades d’interès: per realitzar la ruta de les paraules i els murals de Montgai posa’t en contacte amb l’Ajuntament de Montgai o envia’ns un correu a protocol@montgai.cat o a ajuntament@montgai.cat

Maparutaparaulesimurals.jpg