al contingut a la navegació Informació de contacte

Comarkalada 2016

DIJOUS 13 OCTUBRE 2016

El passat 8 d’octubre va tenir lloc la Comarkalada, trobada Jove per excel•lència de la Noguera.

Entre les diferents activitats que es van dur a terme durant el dia, van destacar el Fòrum d'alcaldes/esses i regidors/es de joventut, amb una notable afluència, i la Fira Jove, en la qual van participar un total de 18 entitats de joves de la comarca amb el disseny i guarnició d'estands, enguany sota el lema “l’estil de música al meu poble”.
La primera actuació de la jornada va ser a càrrec dels bastoners de Balaguer i seguidament, va haver-hi la txaranga a càrrec del grup "Diguel's-hi inquiets".
Durant tot el dia, els joves van poder participar en activitats tan diverses com la gimcana “Noguerenc de ferro”, el concurs de català del “gran dictat”, el concurs de dibuix, el concurs de boomerang d’Instragam i el tast de vins, tot amenitzat amb la música dels diferents estands que va sonar durant tota la jornada. Els guanyadors dels millors estands van ser, per ordre, ” l’Associació de joves de Camarasa", "La Bufera de Ponts" i “La Veu del Jovent d’Albesa".
Al migdia, hi va haver un vermut popular i, posteriorment, el dinar popular, on van assistir-hi més de 350 persones. Al vespre es va fer l’entrega de premis dels diferents concursos realitzats durant tot el dia; a més, es va fer el relleu, on es va descobrir que serà el municipi de Vallfogona de Balaguer qui acollirà la XII edició de la Comarkalada al juliol del 2017.
A la nit, per clausurar la jornada, hi va haver un sopar popular que va acabar amb l’actuació musical dels Grups Séptimo A i Cat Rock. Per als més marxosos, va haver-hi DJ fins a la matinada.
El Consell Comarcal de la Noguera, l'Ajuntament de Menàrguens i l'Associació de joves “El brot jove de Menàrguens” són les entitats organitzadores de la onzena edició de la Comarkalada. Tan els organitzadors com els participants, es mostren satisfets amb els resultats d’enguany i els i les joves de la comarca ja esperen amb ganes la pròxima edició.