al contingut a la navegació Informació de contacte

Comarkalada 2016

DIUMENGE 02 OCTUBRE 2016

L'XI Comarkalada serà a Menàrguens el proper dia 8 d’octubre
El proper 8 d’octubre Menàrguens serà el municipi amfitrió de la onzena edició de la Comarkalada, la trobada de Joves de la Noguera.

Els i les joves agafen el protagonisme de la Noguera!

El dia 26 de setembre va tenir lloc la presentació oficial de la Comarkalada, Trobada Jove de la Noguera, que tindrà lloc el proper 8 d’octubre al municipi de Menàrguens.

La Comarkalada d’enguany és la onzena edició. Anteriorment Térmens, Bellcaire, Artesa de Segre, Ivars de Noguera, Penelles, les Avellanes, Ponts, Camarasa, Bellmunt i Cubells van acollir aquesta trobada jove.

Entre les diferents activitats que es duran a terme durant el dia, destaquen el Fòrum d'alcaldes/esses i regidors/es de joventut i la Fira Jove, en la qual les entitats de joves de la comarca participen amb el disseny d'estands, enguany sota el lema “L’estil de música al meu poble”. També es podrà participar a la gimcana “Noguerenc de ferro” i en diversos espectacles, tallers i concursos populars.
A la nit, aquesta trobada d'entitats juvenils de la Noguera estarà dinamitzada amb els grups musicals Séptimo A i Cat Rock i amb el DJ New Dreams.

El Consell Comarcal de la Noguera, l'Ajuntament de Menàrguens i l'Associació de joves “El Brot Jove de Menàrguens” són les entitats organitzadores de la onzena edició de la Comarkalada, festa dels joves i per als joves que ja s'ha consolidat a la comarca i que amb els anys ha merescut ser inclosa en el catàleg de bones pràctiques de la Direcció General de Joventut.