al contingut a la navegació Informació de contacte

Copa Noguera 2017

DIMARTS 11 ABRIL 2017

La Copa Noguera 2017 ja és història. El passat dilluns 10 d'abril a Penelles l'Oficina Jove, juntament amb l'Ajuntament del municipi i l'Associació de Joves vam organitzar la primera edició de la nova Copa Noguera. Nova perquè a partir d'enguany ha comptat amb diferents disciplines; mini futbol sala, bàsquet 3x3, volei, bàdminton i bitlles (sense perjudici de poder-se ampliar a noves disciplines). A més, amb la característica de que la seu de la mateixa serà itinerant i canviarà cada any.

La valoració que ens emportem d'aquesta edició és molt positiva, els 6 equips participants van competir amb l'objectiu de passar un dia esportiu diferent envoltats del jovent de la comarca, però sobretot mostrant en tot moment la seva esportivitat i fair play.

A alguns els va servir per descobrir alguns esports, les bitlles foren les més gratament descobertes i a altres per adonar-se'n que els mal anomenats esports minoritaris poden ser tant o més divertits com els més coneguts.

Amb les valoracions dels equips participants començarem a treballar per l'edició del 2018, en la que esperem que seguim creixent i incorporant més equips i/o disciplines.

Moltes gràcies a tots els agents implicats per haver aconseguit els objectius que ens havíem plantejat.