al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit d’una nova edició del curs d’ACTIC mitjà de l’Oficina Jove de la Noguera

Sessió en línia del curs
Sessió en línia del curs

DIJOUS 25 MARÇ 2021

Com ja va fent habitualment en els últims anys, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una nova edició del curs de preparació a l’ACTIC mitjà. Aquesta vegada, però, a causa de la pandèmia de la Covid-19 i per segon cop consecutiu, el curs s’ha hagut d’impartir en format virtual.

Com sempre, les places s’han exhaurit en pocs dies i l’Oficina Jove de la Noguera ja està treballant en l’organització de propers cursos tant de nivell mitjà com d’avançat.

La forta demanda que hi ha d’aquestes formacions fa que s’hagin d’anar fent cursos dels diferents nivells durant tot l’any. Cal recordar també que l’Oficina Jove de la Noguera és centre oficial examinador d’ACTIC i que, per tant, tothom qui vulgui pot presentar-se per lliure a l’examen. En el cas dels alumnes dels cursos organitzats per l’Oficina Jove, també fan l’examen de manera presencial a la seu de l’Oficina Jove de la Noguera, l’últim dia del curs.

Per tal d’apuntar-se a aquestes formacions i passar a formar part de la llista d’espera de les properes edicions cal contactar amb l’Oficina Jove de la Noguera a través del telèfon (973 44 75 70) o per correu electrònic (oficinajove@ccnoguera.cat).