al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit de l’Esquiada Jove de la Noguera a Port Ainé

DILLUNS 18 FEBRER 2019

Un total de 42 joves de la comarca de la Noguera d’entre 18 i 29 anys van participar dissabte passat en l’Esquiada Jove a Port Ainé, una sortida organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. La iniciativa ha resultat un èxit i ha superat les expectatives dels organitzadors, per la qual cosa ja es treballa en una propera edició de l’Esquiada Jove. La trobada ha complert amb escreix l’objectiu de promoure la interrelació entre el jovent de la comarca i fomentar hàbits saludables a través de la pràctica d’esports d’hivern, i també ha suposat un espai d’intercanvi i convivència idoni que ha servit als professionals de l’Oficina Jove de la Noguera per recollir suggeriments i queixes dels i les joves participants.

En l’Esquiada a l’estació pallaresa de Port Ainé del passat dissabte, amb un sol radiant i una qualitat de la neu excel·lent, els joves esquiadors van gaudir d’una jornada completa a un preu de 45 euros que ho incloïa tot: desplaçament en autocar, forfet, assegurança a pistes, dinar bufet, lloguer del material d’esquí i dos hores de monitor.

L’Oficina Jove de la Noguera ha reprès així amb força un projecte que havia deixat d’organitzar des de feia uns anys i que ara ha tornat a prendre forma amb la col·laboració del Consell Esportiu de la Noguera. Es dona la circumstància que el Consell Esportiu de la Noguera també organitza dos esquiades més, previstes per al proper 9 de març i el cap de setmana del 23 i 24 de març a la mateixa estació lleidatana, orientades en aquest cas a menors d’edat.