al contingut a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per al curs de premonitor/a de lleure

DIMARTS 04 JUNY 2024

L'Oficina Jove de la Noguera ha obert aquesta setmana les inscripcions per al curs de premonitor/a de lleure d'aquest proper estiu, dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys que es volen començar a formar en l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca, s'allargarà del 8 al 12 de juliol, tindrà una durada de 25 hores i es durà a terme en horari de matí (de les 09h fins a les 14h) a l'Oficina Jove de la Noguera. El preu del curs és de 70 euros. 

La inscripció per al curs de premonitor/a de lleure finalitza el proper 5 de juliol. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció.

Per apuntar-s’hi, cal accedir a aquest enllaç. També s'hi pot inscriure a través de l'enllaç d’inscripció que es troba al cartell i a les xarxes socials de l’Oficina Jove.

D'altra banda, l'Oficina Jove de la Noguera ha tancat inscripcions per al curs de monitor de lleure (estiu 2024). El passat mes d'abril va obrir les preinscripcions per a aquest curs i les places disponibles es van esgotar en pocs dies.