al contingut a la navegació Informació de contacte

Joves que busquen feina i empreses amb places vacants es podran citar el proper 3 d’abril en una nova edició del Networking Jove de la Noguera

Inscripcions als enllaços de la notícia

DIJOUS 02 MARÇ 2023

La cinquena Jornada de Networking Jove de la Noguera, un punt de trobada entre joves de la comarca que busquen feina i empreses del territori a la recerca de talent jove, ja té nova data de celebració. Serà el proper dilluns 3 d’abril a la seu del Consell Comarcal de la Noguera. La jornada, organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, té la doble intenció d’impulsar la incorporació del jovent al món laboral i, alhora, cobrir les ofertes de feina de les empreses. L’edició d’enguany anirà dirigida a joves d’entre 16 i 35 anys de la Noguera que estiguin a l’atur, joves que ja treballin i busquin una altra feina o joves universitaris/àries que vulguin dur a terme pràctiques en empreses emmarcades en el programa Odisseu, una iniciativa que té com a objectiu principal el retorn dels joves al món rural fomentant la seva incorporació laboral i el seu arrelament a la comarca. Odisseu està desenvolupat conjuntament per Oficines Joves i Grups d’Acció Local i finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

La Jornada de Networking Jove de la Noguera arrencarà amb una benvinguda als i les assistents i un taller pràctic dirigit a joves i empreses per facilitar eines i coneixement vinculat al món laboral. Posteriorment, les empreses participants es presentaran i exposaran les ofertes de treball disponibles al jovent assistent. Després d’una pausa per esmorzar al Claustre del Consell Comarcal, que també servirà per afavorir la interrelació entre jovent i empreses, la Jornada de Networking es completarà amb un dels principals atractius de l’edició d’enguany, els speed meetings, rondes d’entrevistes individuals curtes, de màxim cinc minuts de durada, entre empreses i demandants de feina.

Les persones i empreses interessades en inscriure’s a la Jornada de Networking Jove ho poden fer a través de l’enllaç adjuntat a la notícia sobre aquesta iniciativa al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat). També s’hi poden apuntar mitjançant els enllaços que apareixen a les xarxes socials de l’Oficina Jove de la Noguera (@ojnoguera) o el Consorci GAL Noguera Segrià Nord (@consorcigalnsn). La inscripció és gratuïta.

Inscripcions joves: https://forms.gle/7Z62hhYMAWGqki3C9

Inscripcions empreses: https://forms.gle/SdfD3rwy63vkkbFb6

Més informació: www.noguerajove.cat (telèfon: 691 021 522) 

                          www.noguerasegrianord.cat (telèfon: 973 44 89 33 - extensió 3)