al contingut a la navegació Informació de contacte

El concurs virtual de l’Oficina Jove sobre la Comarkalada ja té guanyadora

El va convocar a través de la plataforma Kahoot!, del 13 al 15 d'octubre

Lliurament de la càmera esportiva a la guanyadora
Lliurament de la càmera esportiva a la guanyadora

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2021

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha fet entrega aquesta setmana del premi d’un concurs en línia de preguntes al voltant de la Comarkalada. La guanyadora del concurs s’ha endut una càmera esportiva després de ser la més ràpida a respondre correctament les 16 preguntes formulades sobre les 14 edicions celebrades de la Trobada Jove de la Noguera. L’Oficina Jove ha organitzat aquest concurs virtual, dut a terme a través de la plataforma Kahoot!, amb la voluntat de donar continuïtat a la Comarkalada, ajornada els últims dos anys a causa de les restriccions motivades per la Covid-19.

El concurs virtual “Comarkalada 2021”, dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys, respon a la intenció de mantenir viva la flama de la Comarkalada, a l’espera que l’any vinent les limitacions derivades de la crisi sanitària siguin gairebé nul·les i permetin la recuperació presencial de la Trobada Jove. Térmens era el municipi que havia d’acollir la XV edició de la Comarkalada l’any 2020, però es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. Aquest any tampoc s’ha pogut celebrar pels mateixos motius, però la previsió és que de cara al 2022 torni a ser una realitat amb aquesta localitat noguerenca com a escenari.

La Comarkalada, Trobada Jove de la Noguera, és una activitat de les polítiques de Joventut del Consell Comarcal que està totalment consolidada a la Noguera, com palesen les 14 edicions que s’han celebrat.  Sempre s’organitza a tres bandes entre l’Oficina Jove, l’Ajuntament i l’associació de joves de la població que l’acull, i es trasllada cada any a un municipi diferent de la Noguera. L’objectiu de la Comarkalada és potenciar l’equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca.