al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove de la Noguera convoca un concurs per dissenyar la imatge de la seva nova samarreta

DIVENDRES 19 GENER 2018

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha convocat aquesta setmana el primer concurs de disseny de samarretes “Jovent de la Noguera”, amb la intenció d’elaborar la imatge de la seva nova samarreta promocional. El certamen vol crear un nou model diferent a l’actual, vigent des de fa quatre anys, i a la vegada projectar una nova imatge de l’Oficina Jove a través d’un disseny que es preveu que sigui impactant, original i innovador. La idea guanyadora il·lustrarà la imatge de la samarreta oficial i del material publicitari de l’Oficina Jove.

Al primer concurs de disseny de samarretes “Jovent de la Noguera" hi poden participar joves d’entre 14 i 35 anys residents a la comarca de la Noguera. Només es podrà presentar una obra per autor/a. Un jurat format per l’equip tècnic de l’Oficina Jove serà l’encarregat de seleccionar les obres presentades i d’escollir la guanyadora. El jurat valorarà de forma especial la originalitat i la creativitat dels projectes, així com la seva qualitat artística i tècnica.

El disseny guanyador del concurs rebrà un premi consistent en un val d’alberg d’una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs en qualsevol dels albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), a banda d’una samarreta amb el disseny guanyador i un lot de productes de l’Oficina Jove de la Noguera.

El termini per presentar els originals finalitza el proper 14 de gener. Els projectes han de ser originals, inèdits, creats expressament per al concurs i amb els textos (si n’hi ha) escrits en català. La temàtica dels dissenys és lliure, tot i que ha d’estar relacionada amb la joventut i la comarca de la Noguera. Els dissenys es poden presentar en format digital al correu electrònic noguera@oficinajove.cat, o en suport físic a la seu de l’Oficina Jove (en aquest últim cas, només del 7 al 14 de gener). Els dissenys hauran de ser elaborats a una cara i es pot tractar d’un dibuix, un fotomuntatge, un collage o qualsevol altre format que es pugui traspassar posteriorment a una samarreta.

L’Oficina Jove es reserva el dret a utilitzar el disseny guanyador per a les seves campanyes promocionals, sense cap finalitat lucrativa.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs al web de l’Oficina Jove (www.noguerajove.cat)