al contingut a la navegació Informació de contacte

La Comarkalada ajorna la seva 15a edició fins al 2021

DIVENDRES 15 MAIG 2020

La XV edició de la Comarkalada, prevista inicialment pel proper 17 d’octubre a Térmens, s’ajorna fins a l’any vinent en una data encara per determinar. L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament de Térmens i l’associació de joves Konjovent de Térmens, organitzadors aquest any de la Trobada Jove de la Noguera, han decidit posposar-la a causa de les mesures decretades per la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19. Els equips de govern del Consell Comarca de la Noguera i de l’Ajuntament de Térmens, juntament amb representants de Konjovent i l’Oficina Jove, n’han acordat la suspensió aquest dimecres en el transcurs d’una reunió per videoconferència. Tots ells han coincidit a subratllar que aquesta decisió s’ha pres “per precaució, amb l’objectiu de garantir plenament la salut i la seguretat de tots els i les assistents".

L’edició d’aquest any de la Comarkalada tenia previst celebrar els seus primers 15 anys de trajectòria amb una programació especial carregada de sorpreses. Els caps de cartell del concert de nit ja estaven confirmats i el programa d’activitats previstes durant tota la jornada diürna es trobava en fase de concreció. Tot i l’anunci de la cancel·lació, l’organització ha assegurat que la propera edició de la Comarkalada, prevista per al 2021, es celebrarà igualment a Térmens i que, de cara a l’any següent, la població que acollirà la Trobada Jove serà Cubells, tal com ja es va avançar l’any passat.

La Comarkalada, organitzada a tres bandes entre l’Oficina Jove del Consell Comarcal, l’Ajuntament i l’associació de joves de la població que l’acull, es trasllada cada any a un municipi diferent de la Noguera. La intenció de la trobada és potenciar l’equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca.