al contingut a la navegació Informació de contacte

La IV Jornada de Networking entre empreses i joves serà virtual

DIMECRES 01 ABRIL 2020

La quarta edició de la Jornada de Networking, un punt de trobada entre empreses del territori amb ofertes de treball disponibles i jovent de la comarca que busca feina, serà finalment virtual. L’estat d’alarma i el confinament generat per la propagació del coronavirus (Covid-19) ha obligat a modificar la celebració del Networking, que aquest any inicialment s’havia de dur a terme el proper 7 d’abril al casal Lapallavacara de Balaguer. L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el GAL Noguera-Segrià Nord, organitzadors de la iniciativa, han decidit mantenir la jornada i l’han convertit en una trobada virtual sense una data de celebració fixa, en què les empreses participants es comunicaran de manera telemàtica amb els i les joves candidats/es inscrits/es. L’objectiu de la jornada és, d’una banda, impulsar la incorporació del jovent al món laboral i, de l’altra, cobrir les ofertes de feina de les empreses. La IV Jornada “virtual” de Networking cancel·la, per tant, totes les activitats presencials que tenia previstes al seu programa i se centrarà a posar en contacte les empreses i els/les candidats/es per tal que es puguin comunicar telemàticament o per telèfon.

En aquesta edició, els i les joves demandants d’ocupació que s’hagin inscrit podran escollir entre una desena de tipus de feina diferents. Les cinc empreses participants a la Jornada, provinents dels sectors agroalimentari i hostaleria, ofereixen feina de cambrer/a, cuiner/a, auxiliar administratiu/iva, carretoner/a, transpaleter/a, manipulador/a, responsable de línia de producció i socorrista.

Fins al moment, ja s’han inscrit a la jornada una trentena de joves professionals i el termini per apuntar-s’hi encara és obert. S’hi poden inscriure online, a través del correu electrònic treball@ccnoguera.cat, o adreçant-se a l’Oficina Jove de la Noguera (tel. 650 043 186 ). També continua obert el termini per a les empreses que s’hi vulguin afegir. Ho poden fer dirigint-se a www.noguerasegrianord.cat o adreçant-se al Consorci GAL Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 -ext. 3).

El Networking s’inclou en el projecte Odisseu, que incentiva el retorn dels joves al món rural fomentant la seva incorporació al món laboral i el seu arrelament a la comarca. Odisseu està desenvolupat conjuntament per Oficines Joves i Grups d’Acció Local i finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural.