al contingut a la navegació Informació de contacte

La Jornada de Networking entre joves i empreses recupera la presencialitat i es celebrarà el proper 11 d'abril

DIVENDRES 04 MARÇ 2022

La Jornada de Networking Jove de la Noguera, un punt de trobada entre empreses del territori amb ofertes de treball disponibles i jovent de la comarca que busca feina, recuperarà la presencialitat després de dos anys sense celebrar-se a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19. La iniciativa, organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i que aquest any arriba a la quarta edició, es celebrarà el proper 11 d’abril a la seu del Consell Comarcal de la Noguera.

L’objectiu de la Jornada és, d’una banda, impulsar la incorporació del jovent al món laboral i, de l’altra, cobrir les ofertes de feina de les empreses. L’edició d’enguany anirà dirigida a joves aturats/des inscrits/es al SOC o joves que busquin feina, així com també a joves universitaris/àries o de cicles de formació. Les empreses inscrites a la Jornada exposaran les seves ofertes laborals al jovent assistent en el marc de diferents taules rodones que es duran a terme durant el matí. En el cas dels i les joves universitàries, les empreses presents que s’hi dirigiran provindran del programa Odisseu, una iniciativa que té com a objectiu principal el retorn dels joves al món rural fomentant la seva incorporació laboral i el seu arrelament a la comarca. Odisseu està desenvolupat conjuntament per Oficines Joves i Grups d’Acció Local i finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Després d’una pausa per esmorzar al Claustre del Consell Comarcal i aprofitar també l’avinentesa per afavorir la interrelació entre jovent i empreses, la Jornada de Networking es completarà amb dos tallers pràctics per facilitar eines i coneixement al voltant de l'àmbit laboral. Una primera xerrada es centrarà en com parlar en públic, posant èmfasi en la comunicació verbal i no verbal i la segona donarà pautes i idees per preparar-se una entrevista personal i un currículum vitae.

Les persones i empreses interessades en inscriure’s a la Jornada de Networking ho poden fer a través de l’enllaç següent:

https://forms.gle/xJ8CkYJJciVqs3cS8

També s’hi pot inscriure accedint al codi QR que apareix als cartells promocionals de la Jornada o adreçant-se a l’Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 44 75 70) o al Consorci GAL Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 -ext. 3). La inscripció és gratuïta.