al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Arrenca entrega els premis del seu concurs d'eslògans

DIMECRES 14 DESEMBRE 2022

Aquest dimarts l’Oficina Jove de la Noguera ha estat escenari de l’entrega de premis del concurs d’eslògans en el marc de la novena edició del programa Arrenca. El concurs consisteix en què cadascun dels i les joves participants ha de crear un lema on es resumeixi allò que l’hagi sorprès més de les visites a les empreses a les quals hagi assistit en el marc de l'Arrenca.

Una de les principals novetats d'aquest any ha estat l'ampliació de premis del concurs. En aquesta edició l’Arrenca ha atorgat fins a cinc premis, adreçats a la persona jove guanyadora de cadascun dels cinc instituts de la comarca participants en el projecte. Els i les cinc joves premiades s’han endut, cadascun/a d’ells/es, un xec regal de 100 euros bescanviables en material de llibreria i papereria d’establiments comercials de la comarca de la Noguera.

L’Arrenca és una iniciativa de l’Oficina Jove de la Noguera i el Grup el Grup d'Acció Local (GAL) Noguera Segrià-Nord que té com a objectiu fomentar l’arrelament i l’emprenedoria jove en el món rural. Aquest projecte s'adreça a empreses i alumnes de batxillerat i cicles formatius de la comarca de la Noguera i el Segrià Nord. Aquest any hi han participat 275 joves provinents de cinc instituts de la Noguera i un del Segrià. Els i les joves han visitat diferents empreses del territori de sectors  com ara l’agroalimentari, el turístic o el de la construcció. En un mateix dia, els i les joves han pogut assistir a un taller pràctic i visitar dues empreses. Els cinc instituts de la Noguera que aquest any s’han adherit a l’Arrenca són el Ciutat de Balaguer, l’Almatà de Balaguer, el Vedruna de Balaguer, Els Planells d’Artesa de Segre i l’Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, a banda de l’institut d’Almenar.