al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove estrena un tauler d'anuncis virtual

DIMECRES 01 MARÇ 2023

L’Oficina Jove de la Noguera ha estrenat el Tauler d’Anuncis, un nou espai virtual gratuït destinat als i les joves de la comarca d’entre 16 i 29 anys en què els mateixos joves podran penjar-hi els serveis que ofereixen o necessiten. En aquest nou espai en línia les persones usuàries podran publicar anuncis de diferents temàtiques com ara oferir classes de repàs, compartir un pis o transport, vendre articles de segona mà, etc...

El Tauler d’Anuncis es pot trobar al web de l’Oficina Jove de la Noguera, accedint en un dels bàners ubicats a la part inferior de la portada del nostre web. Els anuncis es publicaran durant un màxim de dos mesos i es validaran abans de ser publicats, segons criteris d'igualtat, inclusió i respecte. D’altra banda, si l’anunci ja no és necessari, el o la seva anunciant es comprometrà a comunicar-ne la finalització de la seva vigència per mitjà del següent correu electrònic: oficinajove@ccnoguera.cat.

Les persones interessades en publicar ofertes o demandes al tauler d’Anuncis de l’Oficina Jove hauran d’omplir aquest formulari, on caldrà especificar-ne el títol i una breu descripció.