al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove ofereix un taller d'autoestima i benestar emocional a Artesa de Segre, Ponts i Balaguer

DIJOUS 18 GENER 2024

L'Oficina Jove de la Noguera ha organitzat un taller d'autoestima i benestar emocional dirigit a joves d'entre 12 i 18 anys que es durà a terme a Artesa de Segre, Ponts i Balaguer. El taller consta de tres sessions d'una hora i mitja cadascuna, és totalment gratuït i es duu a terme els dilluns a la tarda, de 17.30h a 19.00h.

El taller treballa la idea que tenim de nosaltres mateixos/es i com aquesta idea està relacionada amb l'autoestima. S'hi aborden situacions com ara les nostres inseguretats, el sentiment d'inferioritat o pensaments que ens poden jugar males passades i també s'hi explicaran diferents estratègies, recursos i habilitats per viure el dia a dia d'una manera més tranquil·la, amb més benestar emocional i menys ansietat.

- Per assistir al taller d'Artesa de Segre cal inscripció prèvia.

- Per assistir al taller de Balaguer cal inscripció prèvia

- Per assistir al taller de Ponts cal inscripció prèvia


El taller forma part de l’oferta complementària de l’Espai Jove de Salut Emocional, un servei de l’Oficina Jove de la Noguera que vol ser un punt de trobada confidencial i gratuït de joves d’entre 12 i 29 anys amb inquietuds o problemàtiques emocionals, en què les persones usuàries es puguin trobar per compartir experiències i teixir vincles entre elles.

Per a més informació del taller i del servei, envieu-nos un correu electrònic a oficinajove@ccnoguera.cat o truqueu al telèfon 682 53 44 11 (dilluns de 12h a 19h i de dimarts a divendres de 09h a 14h).