al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove serà l'escenari d'un nou taller d'autodefensa feminista

DIVENDRES 14 ABRIL 2023

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera segueix amb la voluntat de donar consells pràctics a les joves per defensar-se davant de situacions de risc i, per aquest motiu, ha organitzat un nou taller d'autodefensa feminista. El taller, de caràcter eminentment pràctic i a càrrec d'Eva Terés, professora de Hapkido del gimnàs Punt d'Esport de Balaguer, es durà a terme el proper dissabte 6 de maig de les 10.00h a les 12.00h a la mateixa seu de l'Oficina Jove de la Noguera (Plaça Mercadal, 45; Balaguer).

L'activitat va dirigida exclusivament a dones d'entre 12 i 30 anys. L'entitat organitzadora és una Oficina Jove i, com a tal, sempre donarà prioritat als i les joves de la comarca a l'hora de participar de les seves activitats. En aquest sentit, si a falta de pocs dies per tancar inscripcions (la data límit d'inscripció és el 4 de maig) encara hi ha places vacants, s’hi podran incorporar les persones de franges d’edat superiors que s’hagin mostrat interessades en assistir al taller i s'hagin posat en contacte amb l'Oficina Jove de la Noguera. 

Les persones interessades en apuntar-s'hi s'hauran d'adreçar presencialment a l'Oficina Jove de la Noguera i abonar els 5 euros corresponents al preu del taller. L'horari d'atenció al públic de l'Oficina Jove és el següent: dilluns de 12 a 19h i de dimarts a divendres de 09h a 14h. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció. 

Es recomana que el dia del taller les participants portin roba còmoda i una tovallola o una estoreta per asseure’s al terra. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic oficinajove@ccnoguera.cat o al telèfon 682 53 44 11 (horari d’atenció: dilluns de 12 a 19h i de dimarts a divendres de 09h a 14h).