al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou curs de monitor/a d'activitats de dinamització en l'àmbit esportiu

DIMARTS 31 MAIG 2022

El Consell Esportiu de la Noguera, amb la col·laboració de l'Oficina Jove de la Noguera, ha organitzat un curs de monitor/a de dinamització d'activitats en l'àmbit esportiu, que arrencarà el proper 27 de juny i es durà a terme a Balaguer.

El curs, de caràcter semipresencial, consta d'una etapa lectiva de 100 hores i de 150 hores de pràctiques. El període de pràctiques s'haurà de dur a terme en entitats de titularitat pública o privada, o a través d'associacions esportives legalment constituïdes i inscrites al Registre d’Entitats Esportives de Catalunya.

Amb aquesta titulació es podrà exercir de monitor en activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d'edat. El curs serà reconegut mitjançant un certificat d’assistència que signarà l'Escola Catalana de l'Esport.

El certificat de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu permetrà a la persona titulada registrar-se al ROPEC i podrà treballar com a monitor/a d’activitats poliesportives que organitzin els Consells Esportius, els Ajuntaments, els Patronats Municipals, els centres educatius, les AMPA i altres entitats esportives. També podrà treballar en Casals, Estades i Campus esportius durant les temporades de vacances escolars.

El principal requisit per poder optar al curs és haver complert, com a mínim, els 16 anys en el moment de la inscripció.

El preu del curs (per als 4 blocs de l'acció formativa i l'etapa de pràctiques) és de 180 euros. Les persones inscrites amb una edat compresa entre els 16 i els 29 anys i que visquin o siguin de la comarca de la Noguera es podran beneficiar d'un descompte del 20%.

Les inscripcions estaran obertes fins al 17 de juny. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció. 

Límit d'inscripció: 20 places

Per inscriure't al curs, clica aquí.

Si teniu més dubtes podeu trucar al 691406726 / 973 450 178 o enviar un correu a l'adreça electrònica consellesportiu@ccnoguera.cat