al contingut a la navegació Informació de contacte

Una trentena de piscines de la Noguera se sumen a l’Interpiscines, que canvia de format a causa de la Covid-19

Aquest any s'hi organitza una sessió de fitnes aquàtic gratuïta

DILLUNS 28 JUNY 2021

El proper mes de juliol arrencarà l’Interpiscines, un projecte renovat de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera basat en el carnet Interpiscines, que s’ha posposat a causa de les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19. Amb l’objectiu d’evitar més contagis, el nou Interpiscines elimina la figura del carnet, un document que permetia l’accés lliure a totes les piscines de la comarca adherides al projecte durant tot l’estiu amb l’objectiu de fomentar la mobilitat de les persones joves entre les diferents piscines municipals de la Noguera i promoure els hàbits saludables. A canvi, el projecte, emmarcat en un programa de l’Àrea de Salut de l’Oficina Jove, manté l’activitat esportiva aquàtica gratuïta que oferia als municipis que decidien afegir-se al projecte. D’aquesta manera, fins a 31 piscines municipals han confirmat que aquest estiu acolliran una sessió d’aquafitnes de franc, oberta a tots els públics.

Les piscines que aquest any s’han sumat a l’Interpiscines són les d’Àger, Albesa, Alentorn, Algerri, Alòs de Balaguer, l’Ametlla del Montsec, Baldomar, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Butsènit d’Urgell, Cabanabona, Camarasa, Castelló de Farfanya, Coscó, Cubells, Gerb, Foradada, Ivars de Noguera, la Sentiu de Sió, les Ventoses, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Ponts, Santa Linya, Tartareu, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer i Vilanova de la Sal.

L’activitat esportiva d’aquafitnes, a càrrec de l’Oficina Jove de la Noguera i impartida per una monitora del Consell Esportiu de la Noguera, consistirà en una sessió única que se celebrarà durant els propers mesos de juliol i agost a les diferents piscines municipals adherides al projecte. La novena edició del carnet Interpiscines es va haver de suspendre l’any passat davant la impossibilitat d’adaptar-se als protocols sanitaris de control i prevenció de la Covid-19.