al contingut a la navegació Informació de contacte

Una fotografia del Congost de Mont-rebei guanya el concurs d'Instagram d'estiu de l'Oficina Jove

DIMECRES 03 OCTUBRE 2018

Una instantània del Congost de Mont-rebei, a càrrec de @nuriagregori, ha resultat la guanyadora d’“Estiu a la Noguera”, la sisena edició del concurs de fotografia a Instagram de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. La fotografia premiada ha estat la que ha rebut més “m’agrada” d’entre les 48 imatges presentades al concurs. El premi per a la guanyadora consisteix en un val per a dos persones consistent en una nit de franc, amb esmorzar inclòs, en qualsevol dels 50 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El premi es lliurarà a les dependències de l’Oficina Jove de la Noguera.

La iniciativa vol captar l’atenció dels joves a través de les xarxes socials i consisteix en penjar instantànies originals de les seves vivències o activitats de lleure dutes a terme durant l’estiu a la Noguera. El termini per presentar les instantànies va finalitzar el passat 23 de setembre i per participar-hi calia ser seguidor del perfil de l’Oficina Jove de la Noguera (@OJNoguera) i etiquetar les fotografies amb el hashtag #estiunoguera18. Un dia després d’expirar el termini, el 24 de setembre, les fotos es van publicar al compte de Facebook de l’Oficina Jove de la Noguera per poder ser votades fins l’1 d’octubre.

El concurs “Estiu a la Noguera” arriba després dels que ja s’han celebrat anteriorment a càrrec de l’Oficina Jove de la Noguera, fent referencia a les estacions de l’any.