al contingut a la navegació Informació de contacte

🌊 Carnet Interpiscines

Foment de la mobilitat i dels hàbits saludables

El Carnet Interpiscines de la Noguera és un projecte adreçat als ajuntaments de la Noguera, impulsat des de l'àrea de salut de l'Oficina Jove de la Noguera. El projecte pretén promoure la mobilitat entre els municipis de la comarca durant els mesos d'estiu, en que les piscines municipals romanen obertes.
El projecte consisteix en la creació d'un carnet per a joves d'accés a les piscines municipals que serveix per a accedir a tots els recintes de piscines públiques dels municipis que formen part del projecte.

Objectius

1. Oferir als joves un carnet que permeti l'accés a diferents piscines de la comarca.

2. Presentar als joves una sèrie d'hàbits saludables durant els mesos d'estiu: alimentació saludable, activitats esportives, conductes de risc...

3. Crear una pàgina a la xarxa on es faci difusió de les diferents activitats organitzades a les piscines municipals participants

Municipis participants (Estiu 2016):

Alòs de Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Butsènit, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, la Sentiu de Sió, Menàrguens, Montgai, Penelles, Preixens, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer.

Any d'inici del projecte:

2012

ZUMBA1.jpg