al contingut a la navegació Informació de contacte

Què defensem i quins són els nostres objectius?

2 (2).png

Reduir els residus que generem. Hauríem d’evitar comprar i utilitzar el mínim de productes que siguin d’un sol ús i substituir-los per altres que es puguin reutilitzar. En la mesura que puguem, hem d’evitar comprar productes que porten embolcalls, sobretot els que estan embolcallats excessivament. També podem ajudar a reduir les emissions de CO2, que van a parar a l’atmosfera, comprant productes de proximitat o de quilòmetre 0.

1 (3).png

Rebutjar tots aquells productes que no són ecològics. Avui en dia ja hi ha moltes empreses que intenten fer les coses de la millor manera per al planeta, encara que potser siguin una mica més cares perquè no utilitzen la solució fàcil del mercat: productes químics contaminants, envasos excessius de plàstic, cartró, etc. A més de no generar tants residus i contaminació, també són més bons per a la nostra salut.

3 (2).png

Reutilitzar els residus que generem que es pugin transformar per donar-los un altre ús i evitar així generar-ne tants. Ja sigui per l’ús pràctic que li podem donar a casa com per aprofitar per fer tallers de reciclatge amb els petits, reutilitzar residus sempre és una bona idea!

4 (3).png

Reparar quan, per exemple, se’ns espatlla un aparell electrònic o se’ns forada un mitjó, encara que actualment la tendència de consum que mostren els mercats és llençar-ho i comprar-ne de nous. Això acaba generant moltes tones de residus i de forma molt més constant. Abans de pensar a llençar les coses i comprar-ne de noves hauríem de mirar si les que ja tenim es poden reparar.

4 (4).png

Reciclar els residus adequadament per tal de poder llençar-los selectivament al contenidor que els pertoca. És una feina senzilla amb la qual fem un favor al planeta, als animals i a les noves generacions.

IMG_0102_01_les_5_R.jpg