al contingut a la navegació Informació de contacte

12.000 kg d'aliments recollits en el Gran Recapte a la Noguera

Hi va haver punts de recollida a Artesa de Segre, Balaguer i Ponts

DIVENDRES 02 DESEMBRE 2022

Durant el darrer cap de setmana de novembre, la Noguera ha participat en el Gran Recapte d’Aliments 2022, en diferents supermercats i botigues d’Artesa de Segre, Balaguer i Ponts.

Aquesta campanya de recollida d'aliments està impulsada pel Banc dels Aliments de Catalunya, i des l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, com cada any s’hi ha donat suport organitzant els grups de persones voluntàries.  

Després d’haver fet una crida a la ciutadania en general i de contactar amb diferents entitats dels tres municipis, en total en aquesta campanya s'hi han sumat més de 90 persones voluntàries. En total s’han recollit 12.000 Kg d’aliments, que es van anar dipositant al local d’Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera, des d’on es distribueixen els aliments a aquelles famílies vulnerables derivades des dels Serveis Socials.

Els serveis i entitats que han col·laborat en la recollida d'aliments d'aquest Gran Recapte han estat:

INS Almatà

Escola Vedruna de Balaguer

Associació Africana de la Noguera

Associació Fulado

Reintegra

Càritas d'Urgell

Creu Roja de la Noguera

Associació Dona Pas

Chabab Al Amal

Església Evangèlica Paraula de Fe

PILS

Participants dels programes de l’Àrea d'Ocupació de la Paeria de Balaguer

Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental

Servei d'Atenció Cultural del Poble Gitano

Servei d'Intervenció Socioeducativa

Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

 

Els diferents supermercats de Balaguer on es podia col·laborar en el Gran Recapte d'Aliments, han estat BonÀrea, Caprabo, Carrefour, Dia, LiDL. Mercadona i Plusfresc.  

La valoració des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera és positiva, perquè les dos jornades de voluntariat de la campanya de recollida d'aliments van funcionar molt bé i la població es va veure animada a col·laborar en aquesta causa solidària.