al contingut a la navegació Informació de contacte

“Dia de...”: Dia del Senegal

Cada trobada es dedicarà a un col·lectiu diferent

Elaboració de beure típic del Senegal
Elaboració de beure típic del Senegal

DIMARTS 21 JUNY 2022

L'Ajuntament d'Artesa de Segre juntament amb l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva i el Servei d'Atenció a la Immigració i la Diversitat, van organitzar el divendres 17 de juny a les 20.00 h al Centre d'Entitas Les Monges d'Artesa de Segre, la primera trobada intercultural “Dia de...”.

Aquestes trobades sorgeixen a proposta els diferents col·lectius i entitats que van participar en l’Acte pel Dia Mundial de la Diversitat Cultural que es va fer a Artesa de Segre el dia 21 de maig. 

La iniciativa consisteix a fer trobades per apropar les diferents cultures que conviuen al municipi per fomentar vincles i millorar la cohesió social. Sota el lema “Dia de...”, es faran cada dos o tres mesos al municipi d'Artesa de Segre i cadascuna es dedicarà a un col·lectiu de les diferents nacionalitats que conviuen al poble.

La primera trobada va ser la del Dia del Senegal. El col·lectiu de dones senegaleses d’Artesa de Segre van ensenyar com s’elaboren unes begudes molt refrescants típiques del Senegal de manera molt casolana, com el Bissap Vermell, el Bissap Negre i el Buy. Totes les persones assistents van poder degustar-les mentre escoltaven musica del Senegal.