al contingut a la navegació Informació de contacte

207 infants atesos al CDIAP de la Noguera el 2017

DIVENDRES 27 ABRIL 2018

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Consell Comarcal de la Noguera durant l’any 2017 va atendre un total de 207 infants de la comarca.

Aquest servei, dirigit per l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal, està compost per 4 psicòlogues, 3 logopedes, 1 fisioterapeuta , 1 treballadora social i 1 neuropediatra.

Alhora, a més de les atencions diàries que realitzen totes i tots els professionals, es va iniciar el programa Plus per crear xarxa entre hospitals, serveis de rehabilitació i CDIAP, s’han continuat les tasques de prevenció i detecció a totes les llars d’infants de la Noguera i s’han fet xerrades a les llars d’infants de la comarca.

 

Cal destacar d’aquest 2017 l’organització de la jornada de salut mental perinatal «L’impacte del naixement: cuidant la mare, cuidant el nadó», a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que va comptar amb 160 persones inscrites, i amb la participació de professionals destacats com la doctora Ivonne Olza de l’Hospital de Madrid, la doctora Fàtima Crispi de l’Hospital Clínic, i el doctor Francesc Domingo del CAP de Balaguer, entre altres.

 

Durant el 2018 es preveu iniciar el treball en grup de pares i mares d’infants amb TEA i fer xerrades especialitzades als pediatres dels centres de salut de la Noguera.