al contingut a la navegació Informació de contacte

26 persones han participat al curs en línia sobre xarxes socials del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Noguera

Davant la bona acceptació de la formació, se’n preveu més edicions

Pantalla d'una de les sessions del curs
Pantalla d'una de les sessions del curs

DIMARTS 02 FEBRER 2021

Aquest mes de gener ha finalitzat el curs sobre xarxes socials en línia organitzat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell comarcal de la Noguera a través del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) adreçat a totes les entitats i persones individuals de la Noguera amb interès per aprendre més sobre les xarxes socials com: Instagram, Facebook, Twitter, Whatssap i també aplicacions per fer vídeo trucades com: Zoom, Jitsi Meet, Google meet, etc...

La Taula d'Entitats de Balaguer va valorar que seria molt útil per a les entitats, ja que en aquests moments de restriccions on l'activitat queda parada, no es poden fer reunions ni activitats presencials, i també per a les persones que volguessin aprendre a fer vídeotrucades a familiars, amics,... i mantenir-se comunicades.

El curs l’ha impartit la Comunity Manager Ester Barqué a través de la plataforma Zoom, els dies 14, 16, 21 de desembre i 25 i 27 de gener de 19h a 21h. Hi ha participat 26 persones que han valorat molt positivament els coneixements adquirits i la modalitat del curs. Per això des del PDC es vol continuar oferint formacions d'aquests tipus per a les associacions i persones interessades de la comarca de la Noguera.

Per a més informació sobre propers cursos, poseu-vos en contacte amb el Consell Comarcal de la Noguera (Anna Solà) al telèfon 973 44 89 33 o bé per correu electrònic asola@ccnoguera.cat.