al contingut a la navegació Informació de contacte

La III Jornada de Serveis Socials de les Terres de Lleida tractarà el tema de la violència

Es farà en línia en sessions de 2 hores els dies 18, 20, 24, 26 i 28 de maig de 2021

DIMARTS 27 ABRIL 2021

Aquest proper mes de maig l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat la 3a edició de la Jornada de Serveis Socials de les Terres de Lleida, que adaptada a les noves condicions de treball es farà en línia. El calendari preveu 5 sessions de 2 hores de durada, de les 12.00h a les 14.00h, els dies 18, 20, 24, 26 i 28 de maig.

Sota el títol: "Ferides invisibles: construïm relacions sense violència", la jornada tractarà diverses maneres d'afrontar i treballar des de diferents vessants una problemàtica multidimensional que afecta molt directament la nostra societat: la violència. Per consultar el programa i altra informació relativa a la III Jornada de Serveis Socials de les Terres de Lleida accediu a la seva web:  https://www.jsstll.cat/

La inscripció és gratuïta i s’ha de tramitar a través de la web.

La primera edició de la Jornada va tenir lloc l'any 2017, i naixia de la motivació i la voluntat de l'equip de professionals dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera de disposar d'un espai de reflexió, formació i d'ampliació de coneixements per tal d'adquirir eines i estratègies per poder créixer i millorar professionalment.

L'equip de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera valora molt positivament l'organització d'aquesta jornada bianual i espera una bona resposta d'inscripcions i valoració d'aquesta tercera edició.