al contingut a la navegació Informació de contacte

3a Jornada tècnica d’avaluació dels acords en matèria d'atenció a la infància i l’adolescència en risc de la Noguera

DILLUNS 07 DESEMBRE 2020

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera amb el suport del Servei Territorial d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Lleida van organitzar el passat dijous 3 de desembre la tercera Jornada d’avaluació dels acords en matèria d'atenció a la infància i adolescència en risc de la comarca de la Noguera.

De manera telemàtica hi van participar els diferents agents implicats en l’atenció i la protecció d’infants i adolescents de la Noguera dels àmbits de salut, educació, cossos de seguretat, entitats del tercer sector i serveis socials.

A la jornada es van avaluar els acords vigents que es van aprovar el 2018 en relació amb l’atenció i la protecció a la infància i l’adolescència de la comarca de la Noguera, les actuacions del 2019 i es van establir les noves línies d’actuació consensuades per tots els participants en la jornada per continuar millorant l’actuació conjunta i coordinada.

Cal destacar l’èxit de la trobada gràcies a l’elevat nombre de participació amb professionals representants dels diferents àmbits que vetllen per la corresponsabilitat de la intervenció en matèria de risc que afecta el col·lectiu d’infants i adolescents de la Noguera.