al contingut a la navegació Informació de contacte

La Mostra d'Espais de Diversitat Cultural i Entitats d'Artesa de Segre i pobles es consolida

DIMARTS 28 MAIG 2024

L'Àrea de Serveis Socials i l'Àrea d'Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal de la Noguera han organitzat conjuntament amb l'Ajuntament d'Artesa de Segre i el Grup Artesa Intercultural la III Mostra d'Espais de Diversitat Cultural i Entitats d'Artesa de Segre i pobles, el 18 de maig de 18h a 21.30h a la plaça de l'Ajuntament del municipi. 
L'objectiu va ser donar a conèixer la riquesa cultural que hi ha a Artesa i fomentar així la convivència intercultural i la cohesió socials entre ciutadans i ciutadanes de diferents cultures que viuen al municipi. 
Diverses entitats van participar en l'acte posant parada per mostrar el que fan, així com col·lectius, com el Marroquí, Brasiler i Senegalès, i els joves del SPAAI Antares, van mostrar la seva cultura a través d'exposicions de vestuari, artesania, i gastronomia típica del seu país. Vam comptar també amb els gegants d'Artesa el Damià i la Maria. I es va celebrar una fi de festa amb l'actuació Gòspel de l'Associació Assemblea de Déu. 
El Grup d'Artesa Intercultural està format per més de 20 associacions del municipi que treballen per la interculturalitat al municipi.