al contingut a la navegació Informació de contacte

300 persones a la 13a Trobada de Gent Gran de la Noguera

DIJOUS 14 JUNY 2018

La 13a Trobada de la Gent Gran de la Noguera va aplegar prop de 300 persones de tota la comarca que es van desplaçar a Vallfogona de Balaguer el dissabte 9 de juny convocades per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla Local d’Inclusió Social.

Va obrir la trobada la salutació institucional a càrrec de Maria Sarret, alcaldessa de Vallfogona de Balaguer; Concepció Cañadell, presidenta del Consell Comarcal de la Noguera; Eloi Bergós diputat provincial, i Josep Lluís Bonet, director dels Serveis Socials de la Noguera. A continuació, les persones assistents van participar en tres xerrades informatives: «El Servei de Protecció Sènior», a càrrec de la Caixa; «Els Serveis Socials d’Atenció Primària i gent gran», a càrrec de les tècniques del Pla Local d’Inclusió Social, i seguidament la conferència «La vellesa: un diamant, font d’un llarg procés”, a càrrec d’ASPID. A les 13.00h va tenir lloc una exhibició castellera seguidament del dinar popular, que va donar pas a l’actuació del monologuista Joan Pera. Abans d’acabar la trobada, es van sortejar obsequis i activitats per als diferents casals d’avis de la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera va valorar la possibilitat d’organitzar la trobada l’any vinent en un altre municipi.