al contingut a la navegació Informació de contacte

400 persones participaran a la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera a Térmens

DIMARTS 19 MARÇ 2019

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i l’Associació de Pensionistes i Jubilats Sant Sebastià de Térmens, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Térmens, organitzen la 14a Trobada de Gent Gran de la Noguera prevista per al dissabte 30 de març de 2019 al municipi de Térmens.

L’hora de trobada és a les 10.30 h, i el programa inclou una xerrada explicativa de les accions dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera en l’àmbit de la gent gran i una conferència sobre l’envelliment actiu a càrrec d’ASPID. A les 13.00 h començarà la cercavila amb la Colla de geganters, grallers i timbalers de Penelles, els gegants de Térmens i els Miquelets del Pallars Trabucaires de Tremp, que tindrà com a acte central el bateig dels dos gegants comarcals, el Catxipanda i la Trini, obra de l’escultora de gegants Cristina Colilles, que el Consell Comarcal de la Noguera ha construït en col·laboració amb l’Associació El Morter per la Cuina Catalana i el suport de la Diputació de Lleida.

A migdia se celebra un dinar de germanor, al quan s’han inscrit 400 persones, seguit de l’espectacle humorístic “Diàlegs de la Maika”, que clourà la trobada.