al contingut a la navegació Informació de contacte

4a Trobada del voluntariat del projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera

DIVENDRES 20 GENER 2023

El 20 de gener el Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una trobada amb totes les persones i entitats que de manera voluntària han participat durant l’any 2022 activament en el projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.

Hi han assistit gairebé 100 persones, residents a Artesa de Segre, Balaguer i Ponts, que a títol personal o en nom d’entitats han col·laborat en els recaptes d’aliments i en la logística del Banc d’Aliments.

La trobada s’ha fet a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, i ha estat inaugurada pel president de l’ens, Miquel Plensa i Martínez, amb paraules d’agraïment per la col·laboració desinteressada en aquest projecte social tan important per a moltes famílies de la Noguera. També han intervingut representants de Creu Roja, Lluís Vilarasau, i de Càritas, Miquel Trilla, entitats capçalera d’Àgape juntament amb el Consell Comarcal, i l’àrea de Serveis Socials ha presentat les directrius d’Àgape per a aquest 2023.

També han volgut reconèixer la tasca del voluntariat assistint a la trobada el paer en cap de Balaguer, J. I. Vidal; l'alcaldessa d'Artesa de Segre, M. Cusola, i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Anna Maria Calvís.

Entre les gairebé 100 persones hi havia voluntariat de Càritas i la Creu Roja, membres de l’Estel, professorat i alumnat de centres educatius de la Noguera,  representants i membres de diverses entitats, com el Servei de Rehabilitació Comunitària, el Club de Futbol Sala Comtat d’Urgell, nois del Centre Antares i dels PILS, associacions com Chabab al Amal, l’Associació Africana de la Noguera, Reintegra, la comunitat islàmica, l’església Paraula de Fe, i persones usuàries de diversos serveis com el CEI, Servei al Poble Gitano i el programa MAIS.