al contingut a la navegació Informació de contacte

Activitats per a la gent gran de la Noguera per afavorir la seva qualitat de vida

Taller sobre l'ús del mòbil a Bellcaire d'Urgell
Taller sobre l'ús del mòbil a Bellcaire d'Urgell

DIMECRES 22 GENER 2020

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’estan programant per a aquest primer semestre de l’any diverses activitats per als casals i/o associacions de la gent gran dels municipis comarca.

Els dies 9, 16, 23 i 30 de gener s’impartirà un “Taller de memòria” al municipi d’Os de Balaguer, que va començar el passat 19 de desembre; es va fer la primera sessió continuarà els dies 9, 16, 23 i 30 de gener; aquest mateix curs es durà a terme a Foradada durant el mes de febrer i a partir del març en d’altres municipis, encara per concretar.

També aquest mes de gener s’ha començat impartir ell “Taller d’ús del telèfon mòbil”, que permet adquirir coneixements bàsics d’utilització del telèfon mòbil, com WhatsApp, xarxes socials, correu electrònic, configuració bàsica... Aquest taller ja s’ha realitzat al municipi de Bellcaire d’Urgell, el dimecres 15 de gener, i les properes edicions seran a Térmens el dia 28 de gener, a la Sentiu de Sió el 6 de febrer, a Albesa el dia 17 de febrer, i durant els mesos de març i abril s’acabaran de concretar en d’altres municipis.

Aquestes activitats formen part de les polítiques del Consell Comarcal de la Noguera per promoure un envelliment actiu de la nostra gent gran, fomentant la qualitat de vida tant des del punt de vista de la salut integral, com des de la inclusió i la participació social amb l’ús de les noves tecnologies.