al contingut a la navegació Informació de contacte

Ajuts 2022 al lloguer per a gent gran

La convocatòria estarà activa fins al 29 d’abril de 2022.

DIMARTS 01 MARÇ 2022

Ja es poden demanar les subvencions al lloguer per a les persones grans que convoca l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’ajuts per facilitar l’accés o la permanència en un habitatge en règim de lloguer a aquelles persones de 65 anys o més en situació de risc d’exclusió social. La convocatòria estarà activa fins al 29 d’abril de 2022.

Entre els requisits d’accés, s’hi troben que les persones destinatàries siguin titulars d'un contracte de lloguer de l'habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya, i un límit màxim d’ingressos que es ponderen segons el nombre de membres de la unitat de convivència i la localització de l’habitatge.

Des de l’Oficina d’Habitatge i Assessorament Energètic dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’oferirà informació i es gestionaran les sol·licituds.

Les persones residents a Balaguer han de demanar cita prèvia al telèfon de l'Oficina de Serveis Socials 973 988 252. Les persones empadronades a la resta de municipis de la comarca han de demanar cita prèvia al telèfon del Consell Comarcal de la Noguera 973 448 933 (extensió 1).