al contingut a la navegació Informació de contacte

Les Aules de Formació  de la Noguera fan la sortida cultural de cada any

DIMECRES 14 JUNY 2023

En les darreres setmanes, les diferents Aules de Formació de la Noguera han gaudit de la sortida cultural que cada any es programa com a activitat del curs.  

Enguany han visitat el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, un espai de gran importància espiritual i cultural amb una arquitectura impressionant, i l'església i el poble de Sant Bartomeu, a l'Alt Camp, que es troba en un entorn rural únic.

A la tarda, han visitat la cooperativa de Vila-rodona, amb tast de cava i vi inclòs.

Durant el curs 2022-2023 gairebé 500 persones han participat en les diferents aules que s’han organitzat a 8 municipis de la comarca:  Albesa, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Menàrguens, Ponts, Térmens i Vallfogona de Balaguer.

En tots els municipis les sessions començaven a les 17.30 h i tenien una periodicitat mensual, excepte a Balaguer on es fa una sessió a la setmana. Com a complement a les sessions teòriques, durant el mes de maig de 2023 s’ha programat la sortida cultural


Les temàtiques de les sessions han estat de diferents disciplines com literatura, geografia, sociologia, història, medicina, educació emocional, mitologia, astronomia, etc., impartides per professionals experts en cada matèria.

Aquesta activitat de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera es va consolidant any rere any, amb un nombre de participants creixent. Davant aquestes bones dades i la bona valoració per part de les persones assistents, des del Consell Comarcal hi ha la voluntat de poder programar aquesta activitat a més pobles de la Noguera el proper curs.