al contingut a la navegació Informació de contacte

Llançament de la campanya “Desmuntem falsos rumors i prejudicis” per les xarxes socials comarcals

DIMECRES 28 OCTUBRE 2020

L’any 2019, l’Oficina d’Inclusió i Diversitat dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va iniciar una campanya de sensibilització per contrarestar els efectes provocats per l’existència de rumors, estereotips negatius i prejudicis contra diversos col·lectius de la societat i la diversitat cultural, Desmuntem falsos rumors i prejudicis”.

Aquesta campanya va començar amb un curs de formació de quatre sessions adreçades a professionals dels àmbits de serveis socials, immigració, joventut, gènere i ciutadania, educació i persones interessades que volien adquirir eines i recursos per contribuir a desfer rumors, estereotips o prejudicis sobre la diversitat cultural etc.

Ara, tot i la complexitat del moment, des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera es vol donar continuïtat a la campanya iniciada “Desmuntem falsos rumors i prejudicis” difonent-la per les xarxes socials Facebook i Instagram. El format serà un seguit de publicacions setmanals amb arguments que desmunten rumors i prejudicis molt arrelats a la nostra societat i que sovint tenim tan interioritzats que els difonem inconscientment.

Amb aquest nou impuls, es treballa per assolir una Noguera inclusiva, activa i crítica, compromesa amb els drets humans de les persones. Conscients de la riquesa de la diversitat, una Noguera que promogui una convivència intercultural que refusi la intolerància i tot tipus de discriminació. Una comarca oberta a tothom i per a tothom.