al contingut a la navegació Informació de contacte

Cloenda del curs "Alfabetització en llengua catalana" a Térmens

Organitzat pel Servei d’Acollida i Integració dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

El grup participant amb els diplomes
El grup participant amb els diplomes

DIMECRES 02 JUNY 2021

Aquesta setmana ha tingut lloc la cloenda del curs d’Alfabetització en llengua catalana que el Servei d’Acollida i Integració dels Serveis Socials de Consell Comarcal de la Noguera ha portat a terme a Térmens, on es varen lliurar els diplomes a les 17 persones que hi han participat.

L’acte va comptar amb l’assistència de la vicepresidenta del Consell comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís Munsó, i de l’alcaldessa de Térmens, Concep Cañadell, que van felicitar les persones participants i les van animar a continuar amb aquesta iniciativa per aconseguir una major integració en la vida del municipi.

L’objectiu bàsic del curs és facilitar l’alfabetització a persones que, en origen, no tenen domini de la lectoescriptura (de forma especial amb els caràcters dels alfabets occidentals) o que volen millorar la lectura, l’escriptura o la llengua.

El programa el coordina el Servei d’Acollida i Integració dels Serveis socials del Consell Comarcal de la Noguera i la formació ha estat impartida per l’Acadèmia Acser.

Durant la cloenda, l’alumnat s’ha mostrat molt satisfet del programa recalcant que “la millora en la lectura, l’escriptura i l’oralitat de la llengua els permet ser persones més autònomes en els diferents àmbits del seu dia a dia”.