al contingut a la navegació Informació de contacte

Cloenda del curs Lletres per a Tothom a Artesa de Segre

DIMARTS 30 GENER 2018

El passat 29 de gener es va fer a Artesa de Segre la cloenda del curs Lletres per a Tothom, Coneixement de l’entorn i la societat catalana, impulsat i promogut pel Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat (SAID) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.

El curs ha tingut una durada de cinc mesos i hi han assistit 25 alumnes procedents del Senegal, el Marroc, Brasil i Romania, la majoria dels quals fa mes de dos anys que resideixen a Catalunya. Els alumnes han valorat molt positivament la iniciativa i ho han demostrat amb la seva constància i interès al llarg de tot el curs.

Els diplomes els han lliurat l’alcalde del municipi, Mingo Sabanés; el conseller del Consell Comarcal de la Noguera, Josep Maria Farré; el director de l’Escola Els Planells, Ramon Giribet, i la tècnica del SAID del Consell Comarcal, Bahija Tami.

Durant l’any 2017 el Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat 6 cursos de Lletres per a Tothom a la comarca: Balaguer (3), Ponts, Artesa de Segre i Menàrguens, amb una assistència total de 115 persones.

El curs va destinat a persones nouvingudes del municipi amb l’objectiu de donar-los uns coneixements bàsics de la llengua i la societat catalanes per tal de millorar la seva integració, la cohesió social i la convivència ciutadana. El curs inclou continguts de coneixement de Catalunya i la societat catalana i de coneixement dels serveis públics.