al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença el curs 2019-2020 de les Aules de Formació de la Noguera

Sortida de les Aules de Formació de la Noguera al Centre d'Observació de l'Univers
Sortida de les Aules de Formació de la Noguera al Centre d'Observació de l'Univers

DILLUNS 23 SETEMBRE 2019

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, s’han organitzat un any més les Aules de Formació de la Noguera per al curs 2019-2020, amb la novetat que aquest any hi haurà vuit aules a tota la comarca, dos més que el curs anterior: Albesa i Artesa de Segre, que s’afegeixen a Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Menàrguens, Ponts, Térmens i Vallfogona de Balaguer.

Les aules són un cicle de conferències d’octubre a juny, impartides per professors especialistes en la matèria sobre diferents temes, amb l’objectiu de difondre la cultura, despertar l’interès, estimular i satisfer al màxim possible les inquietuds de les persones que volen ampliar els seus coneixements en diverses matèries, d’una forma amena, dinàmica i participativa. En el cas de Balaguer les conferències són cada dimecres i a la resta de municipis, una vegada al mes.

Durant el proper mes d’octubre totes les aules començaran impartir les sessions, en les quals es preveu la participació de 500 persones. El dia 1 d’octubre s’inauguren a Térmens, el 2 d’octubre a Balaguer, el 3 d’octubre a Vallfogona de Balaguer, el 7 d’octubre a Albesa, el 8 d’octubre a Bellcaire d’Urgell, el 10 d’octubre a Artesa de Segre, el 22 d’octubre a Ponts i el 29 d’octubre a Menàrguens.

Aquest curs com a novetat hi haurà la celebració dels 20 anys d’aules, on totes les aules de la comarca s’aplegaran un dia a Balaguer.

Consulteu el programa de cada municipi a l'apartat Aules de Formació de la Noguera.

Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar el programa i més informació als Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera.