al contingut a la navegació Informació de contacte

Comença un curs de català per a joves migrats sols

DIVENDRES 12 NOVEMBRE 2021

El dijous dia 11 de novembre des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’ha iniciat un nou curs de català de nivell bàsic i informàtica per a joves migrats sols.

Durant els mesos de novembre, desembre i gener un grup de 8 joves d’entre 16 i 18 anys de diferents procedències, assistirà a les classes d’aprenentatge de llengua i informàtica impartides per l’acadèmia ACSER de Balaguer.

El curs té una durada de 45 hores d’alfabetització en llengua catalana i 20 hores d’informàtica i internet, un total de 65 hores. El curs es durà a terme els dilluns, dimarts, dijous i divendres en horari de matí, 2 hores diàries, i finalitzarà el dia 25 de gener.

Amb aquest curs es busca facilitar la integració dels alumnes en el seu entorn i millorar algunes aptituds necessàries en el seu dia a dia.

Aquesta formació ja s’havia impartit amb anterioritat i atès l’èxit del format i la demanda dels joves s’ha decidit continuar oferint-la com una eina per incrementar les habilitats de relació i de treball dels alumnes.